Menu
Jogurtová kultúra S4 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov (najmä nízkotučných), tiež z kozieho mlieka, výroba jogurtových dezertov. Kultúra sa vyznačuje veľmi hustou až viskóznou konzistenciou. Čítajte viac

NA OBJEDNÁVKU

6,50 €

quatro kalkulačka

Skladové číslo: 2002048

Popis

Použitie:

  • kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
  • kultivačná teplota a doba kultivácie: 33-35 °C, 16-18 hodín alebo 42-45 °C, 3-5 hodín

Balenie:
vrecúško na 200 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultúra neobsahuje GMO.

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Hodnotenie produktu

5/5

Pridať

Žiadne komentáre

Jogurtová kultúra S4 na 200 l
Jogurtová kultúra S4 na 200 l

6,50 €

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať