Kyseliny, enzýmy
-
Kyselina askorbová VINOFERM ascorvit 100gr
(003.036.1)Kód výrobku: 003.036.1 Používa sa na zabránenie oxidácie šťavy, muštu, vína a piva.Dávkovanie: 0,5 g / 10 l džúsu alebo vína Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín (5 ks)
8,09 €
-
Kyselina mliečna 80% VINOFERM lactol 1 l
(003.005.6)Kód výrobku: 003.005.6 Tekutina. Odporúča sa na zvýšenie kyslosti vína alebo piva. Takisto použiteľné pre víno, kde sa už zastavilo kvasenie.Dávkovanie: 12,5 ml / 10 l zvyšuje kyslosť s 1 g / l Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
18,24 €
-
Kyselina jabĺčná VINOFERM malox 1 kg
(003.028.8)Kód výrobku: 003.028.8 Prášok. Zvyšuje kyslosť s 1 g / l.Dávkovanie: 9 g / 10 l Kyslosť je v mušte, víne vždy uvádzaná v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, nájdete obsah kyselín, vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
25,25 €
-
Kyselina jabĺčná VINOFERM malox 100gr
(003.026.2)Kód výrobku: 003.026.2 Prášok. Zvyšuje kyslosť s 1 g / l.Dávkovanie: 9 g / 10 l Kyslosť je v mušte, víne vždy uvádzaná v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, nájdete obsah kyselín, vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín (2 ks)
9,88 €
-
Kyselina MIX VINOFERM 1 kg
(003.049.4)Kód výrobku: 003.049.4 Ideálna zmes k zvýšeniu kyslosti štiav / vín vyváženým spôsobom . Obsahuje kyselinu citrónovú, vínnu a jablčnú.Dávkovanie: 10 g / 10 l zvyšuje kyslosť s 1 g / l Kyslosť je v mušte, víne vždy uvádzaná v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, nájdete obsah kyselín, vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
25,26 €
-
Kyselina vínna VINOFERM tartrol 100gr
(003.020.5)Kód výrobku: 003.020.5 Prášok. Dávkovanie: 10g / 10 l zvyšuje kyslosť s 1g / l Kyslosť je v mušte, víne vždy uvádzaná v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, nájdete obsah kyselín, vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín (1 ks)
6,32 €
-
Acidex VINOFERM 1 kg
(003.132.8)Kód výrobku: 003.132.8 Špeciálny regulátor kyslosti na odkysľovanie podľa metódy ACIDEX: Regulátor pridáme do malého množstva muštu kde sú následne neutralizované všetky kyseliny. Potom toto malé množstvo neutralizovaného muštu pridáme do zvyšného muštu. Týmto regulátorom je možné tiež čiastočne neutralizovať kyselinu jablčnú. Návod na použitie je priložený v balení....
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
16,11 €
-
Acidex VINOFERM 100 gr
(003.130.2)Kód výrobku: 003.130.2 Špeciálny regulátor kyslosti na odkysľovanie podľa metódy ACIDEX: Regulátor pridáme do malého množstva muštu kde sú následne neutralizované všetky kyseliny. Potom toto malé množstvo neutralizovaného muštu pridáme do zvyšného muštu. Týmto regulátorom je možné tiež čiastočne neutralizovať kyselinu jablčnú. Návod na použitie je priložený v balení. Kedy a ako by ste mali...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
5,03 €
-
Deacidifikátor FBN VINOFERM 1 kg
(003.113.8)Kód výrobku: 003.113.8 Zložený neutralizátor kyslosti (deacidifier) obsahujúci uhličitan vápenatý, uhličitan draselný a vínan draselný. Vzhľadom k jeho zloženiu odkyslenie prebieha vyváženejším spôsobom, ako pri použití jednoduchých odkyslovačov. To prospieva celkovej chuť vína. Dávkovanie: 10 g / 10 litrov znižuje kyslosť o 1 g / liter Kedy a ako by ste...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
14,13 €
-
Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 1 kg
(003.103.9)Kód výrobku: 003.103.9 Najpoužívanejší neutralizátor kyslosti! Obsahuje extra čistý uhličitan vápenatý.Dávkovanie: 6,5 g / 10 l znižuje kyslosť s 1 g / l Zráža tiež kyselinu šťaveľovú v rebarborovej šťave.Dávkovanie: 2 g / l šťavy z rebarbory Kedy a ako by ste mali používať deacidifier (neutralizátor kyslosti)?Odkysľovanie je najlepšie vykonať čo najskôr. Uhličitan vápenatý je...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
11,11 €
-
Enzým VINOFERM zymex AROMA 100 gr
(003.075.9)Kód výrobku: 003.075.9 Zymex AROMA Špeciálny multi-aktívny enzým (s činnosťou pectinase, arabinase a beta-glucosydase) v prášku pre viac aromatické vína a destiláty. Arabinase a beta-glucosydase činnosť uvoľňuje aromatické zložky viazané na cukry z ovocia / hrozna. To má za následok viac aromatické vína / mušty. Možno použiť aj pri destilácii. Môže viesť k miernej strate farby.Najlepšie...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
7,06 €
-
Pektolytický enzým VINOFERM zymex 250gr
(003.062.7)Kód výrobku: 003.062.7 Zymex Používa sa pre víno alebo ovocný džús, ktoré obsahujú veľa pektínu. Štiepi pektín v ovocí, zvyšuje výťažnosť šťavy a zabraňuje zakaleniu.Najlepšie uchovávať ho v chladničke. Dávkovanie: 4-8 g (ml) / 10 kg ovocia alebo muštu pri teplote 20 ° C s kontaktnou dobou 12 h
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
12,10 €