Pasterizácia
Pasterizácia
Pasterizácia vo fľaši
Naplnte čisté sklenené fľaše s džúsom a zatvorte voľne uzávery, vložte ich do zásobníka Pastera, naplnte nádrž vodou na požadovanú úroveň a nadstavte Paster na 75 ° C. Nastavte časovač Pastera na 25 minút. Akonáhle šťava vnútri fľaše dosiahne požadovanú teplotu, časovač začne odpočítavať. Keď dosiahne nuly, môžete kryty fliaš dotiahnuť, a fľaše opatrne vytiahnúť zo zásobníka a nechať ich vychladnúť. Naše pasterizátory obsiahnu cca 13 x 75 cl fliaš, takže šťava môže byť plnená vo veľkých sériách s ľahkosťou. Životnosť fľaše pasterizované šťavy je 1-2 roky.
Tu nájdete našu začiatočnícku pasterizačnú sadu.
Tu nájdete náš celý sortiment pasterizačných kanvíc a príslušenstva.
Pre pokračovanie kliknite na Plnenie do fliaš.
Pasterizácia do Bag in Box - HOBY
Alternatívne možno šťavu pasterizovať v našich 5 a 10 litrových bag-in-boxov pre strednodobé skladovanie. Pomocou plniaceho stojana, môžete naplniť vrece šťavou a tak ho pripraviť pre pasterizáciu. Dva 5l sáčky naraz alebo jeden 10 litrový sáčok môžu byť pasterizované v Pastery rovnakým spôsobom popísaným vyššie. Bag-in-boxy sa ľahko zmestia do chladničky, takže sú vynikajúce pre tých, ktorí chcú popíjať chladenú jablčnú šťavu. Životnosť v bag-in-boxoch zabalenej pasterizovanej šťavy je 6 až 12 mesiacov.
Pre pokračovanie kliknite na Plnenie do Bag in Boxov.
Tu nájdete ponuku nášho kompletného vybavenia pre pasterizáciu.