Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 23-30 °C (optimum 30 °C), kultivácia pri 23 °C, 20-24 hodín alebo pri 30 °C, 16-18 hodín
Balenie:
vrecúško na 200 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Kefírová kultúra S na 200 l
7,14 €
Nový komentár