Ako kvasiaci ventil pracuje?
Naplnenie ventilu trochou vody udržuje pivo alebo víno od okolitého vzduchu. Žiadne vonkajšie baktérie sa doň nemôžu dostať kvôli pretlaku a oxid uhličitý, vznikajúci pri kvasení, bude môcť unikať cez prechodovú komoru.
Dvojbublinové prechodové komory (ventily) sú najlacnejšie, ale horšie sa čistia ako valcové verzie. Vďaka objemu 50 l alebo viac, je nutné použiť valcový komoru. Voda sa v prechodovej komore môže odparovať a pravidelná kontrola či doplňovanie sú nutné. Ak je to potrebné, môže byť prechodová komora naplnená roztokom siričitanu namiesto obyčajnej vody. Spravte to zmiešaním štipky siričitanu a kyseliny citrónovej v šálke vody.
Doplnkové informácie
Kategória: | Kvasiace ventily |
Dĺžka balenia: | 17 cm |
Šírka balenia: | 2.2 cm |
Výška balenia: | 5.5 cm |
Hmotnosť balenia: | 0.016 kg |
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
1,50 €
Nový komentár