Súdok vyžaduje výčapný ventil 058.030.4 alebo 058.031.2.
2. fermentácia v súdkoch:Väčšina domácich pivovarov bude chcieť urobiť druhú fermentácii v sude a získať prírodný oxid uhličitý, rovnako ako vo fľaškovom pive.Množstvo cukru, musíte pridať tesne pred vyplnením svojho súdka, množstvo cukru sa v zásade nelíši s tým množstvom, ktoré používate pri plnení fliaš (5-9 g / l piva s plne fermentovaným pivom, a to v závislosti k požadovanej úrovni CO2 v pive).
Tento spôsob je rovnaký ako pre fľaše: rozpustite cukor v malom množstve vody alebo piva, nalejte to do súdka a všetko dobre zmiešajte.Umiestnite súdok vo vzpriamenej polohe po dobu niekoľkých dní pri izbovej teplote, aby sa 2. fermentácia mohla uskutočniť. Potom ho dajte na chladné miesto pre potrebu zrenia. Vyradená, ale stále funkčná chladnička je ideálne miesto, ktoré Vám umožní naliať pivo v správnej teplote.Keď je pivo úplne vyčírené, stáčanie sa môže začať.
Doplnkové informácie
Kategória: | Pivo KEG sudy a príslušenstvo |
Dĺžka balenia: | 24.7 cm |
Šírka balenia: | 15.7 cm |
Výška balenia: | 15.7 cm |
Hmotnosť balenia: | 0.528 kg |
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
12,79 €
Nový komentár