Popis
Dod. kat.: NAT Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav.
Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae
Návod na použitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C.
Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu
Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie kvasenia treba použiť 1,5 až 2 násobné množstvo kvasiniek.
Vlastnosti: – kvasná teplota 12-34 stupňov.
Účinnosť do - 13,5 obj. % alkoholu
Balenie: 10g
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Kvasinky vínne 10g/50l Nat
0,90 €
Nový komentár