Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 33-35 °C, 16-18 hodín alebo 42-45 °C, 3-5 hodín
Balenie:
vrecúško na 1000 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Jogurtová kultúra S4 na 1000 l
10,54 €
Nový komentár