Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (pri výrobe syrov záhrev na 72-75 °C, 1-2 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota: 30-50 °C
Balenie:
vrecúško na 1000 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C.
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, termofilné streptokoky a homofermentatívne laktobacily. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Syrárska kultúra S62+73 na 1000 l
16,86 €
Nový komentár