Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (pri výrobe zakysanky záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty; pri výrobe syrov záhrev na 72-75 °C, 1-2 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota: 22-32 °C (optimum 30 °C)
Balenie:
vrecúško na 1000 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušená kultúra, kmene: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Smotanová kultúra S31 na 1000 l
10,61 €
Nový komentár