Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (pri výrobe kyslomliečneho nápoja záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty; pri výrobe syrov záhrev na 72-75 °C, 1-2 minúty ) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota: 23-30 °C (optimum 28 °C)
Balenie:
vrecúško na 200 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Lactococcus lactis subsp. lactis. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Ovčia smotanová kultúra ZS 25 na 200 l
6,50 €
Nový komentár