Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu (34-45 °C), za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 34-45 °C (optimum 35-37 °C), 16-20 hodín
Balenie:
vrecúško na 50 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
Acidofilná (SAB) kultúra probiotická na 50 l
3,77 €
Nový komentár